Använda massageolja på en sexdocka

Att använda massageolja på en sexdocka kan verka korkat, varför skulle man massera en sexdocka för? Och ja det är inte så smart om du tänker massera din docka, men varför skulle inte den kunna massera dig för?

Och det är precis det som du kan använda massageoljor på sexdockor till, nämligen att använda det som glidmedel i sexdockorna. Det är inte lika bra som glidmedel, men har du inget annat så är det bättre än inget.

Jag köpte sexdocka och massageolja samtidigt

När jag köpte min sexdocka från sexdockan.com, så fick jag med en massageolja. Det var ett erbjudande de hade just där och då, om man köpte någon av alla deras sexdockor.

Så jag valde ut en utav alla sexdockorna, och fick med min massageolja i köpet. När jag sedan skulle ha sex med min docka, så tog jag och smörjde in sexdockans underliv med massage oljan.

Det var mycket skönare så att ha sex med den då, och det gled mycket mer än när jag kört utan. Men som sagt, det är inte att förväxla med riktigt glidmedel dock. Vänliga glidmedel är bättre framförallt för att de i te åker in i din hy lika snabbt som en massage olja gör.